EnergiRike UNG

Studenter og nyutdannede er en uvurderlig ressurs for næringslivet. Nytekning, nysgjerrighet, energi og stå-på-vilje er noen få stikkord som betegner dagens studenter. EnergiRike ønsker å inkludere studenter og nyutdannede i sentrale tema som blir tatt opp i EnergiRike. Det er flere arrangementer gjennom året, – i forkant av EnergiRike-konferansen arrangeres EnergiRike UNG, som er fag-, inspirasjons- og nettverksdager for studenter og næringsliv. Dette er en gylden anledning til å få faglig påfyll og knekke ut gode ideer. På våren arrangeres EnergiRike UNG, karriere- og nettverksdag.

EnergiRike UNG, karriere- og nettverksdag 20. mars

Vi har igjen gleden av å invitere våre medlemmer og studenter til EnergiRike Ung, Karriere- og nettverksdag på HVL, campus Haugesund. Studentene som deltar, er bachelor- og masterstudenter innen energi, teknologi, HMS, brannsikkerhet, og økonomi, ledelse – innovasjon. Dette blir en flott nettverksdag for bedriftene og studentene, der EnergiRike UNG gjør studentene kjent med medlemsbedriftene og hvor bedriftene kan komme tidlig inn i en rekrutteringsfase med fremtidige dyktige medarbeidere fra Høgskolen på Vestlandet.

Rekruttering er ofte en utfordring og dette arrangementet har alltid vært svært populært blant medlemmene og studentene. Benytt anledningen til å markedsføre ditt selskap og få dialog med potensielle fremtidige medarbeidere!

Påmelding fra bedriftene snarest og senest 1. mars til EnergiRike v/daglig leder Bjørn Brunborg til bb@energiRike.no Påmelding for studenter snarest og senest 15. mars.

Vi er nødt til å begrense antall bedrifts-presentasjoner, så «først til mølla gjelder» for bedriftene.

Ta gjerne kontakt med EnergiRikes studentrepresentant, Tina, hvis det er spørsmål til arrangementet. (nederst på siden)

Bilder fra tidligere arrangementer.


Studentkontakter i EnergiRike

Har du spørsmål om EnergiRike UNG kan du også kontakte våre studentkontakter.

Tina Røsvik

Studentkontakt.

E-post:tina.roesvik@gmail.com

 

Therese H. Blickfeldt

Studentkontakt.

E-post: kikkitherese@hotmail.com